Andlighet / Chakrasystemet / Mediala upplevelser / Min historia / Reiki / Vindkraftverk

Fågeln skrek i mitt öra 

10 januari 2021 så var fågeln tillbaka i mitt sovrum, men den här gången så tog den inte med klorna i mitt hår utan den här gången så skrek den i mitt öra.  

Jag berättade ju här i inlägget “Fågeln i rummet” om när jag fick det märkliga besöket en natt av en stor fågel som flög runt i vårat sovrum för att sedan landa med klorna i mitt hår för att jag sedan vaknade med ett ryck.  

Fågel som var en väldigt stor fågel och helt klart en rovfågel, har jag en känsla av att det kan ha varit någon form av en örn?! 

När jag var på min utbildning i att bli Reiki Master (berättade om det här) så fick hon som höll kursen en förnimmelse om “The White Eagle” då hon fått upp den för sitt inre samma morgon som hon skulle hålla i Reiki utbildningen utan att egentligen har tänkt på den under lång tid. Utifrån vad jag har lärt mig från “Universum” är ju att de brukar ju arbeta på det här sättet med tecken och synkonicitet. Så vem vet, kanske att jag fick besök av “The White Eagle”. När jag försökt att googla kring vad den här örnen kan tänkas betyda så får jag fram att det är symbol för en “spiritual teacher som besitter mycket visdom”, ha, ha, ha, ja, vad ska man tro?! Men tycker det låter rätt bra om ni frågar mig, ha, ha, ha.  

Tillbaka till den 10 januari och 2021 så ligger jag i sängen och sover när jag plötsligt väcks av ett hööögt fågelskrik som skriker rakt in i mitt högra öra med kanske 1 dm avstånd från örat så det är verkligen nära örat (det som inte ligger ner mot kudden), det låter typ som en stor örn som är inne i vårat sovrum men den här gången så är det bara skriket jag hör från fågeln. Ljudet kommer inte i mitt inre utan det kommer utanför mig själv och från rummet, på samma sätt som vid förra tillfället när fågel flög runt, runt i rummet. Lite på liknande energi som med “solen” och “ljusfenomenet”… fast de upplevde jag ju när jag var vaken och var ute och sprang… nu befann jag ju mer i sömnstadiet. Men jag har ju samtidigt lärt mig att man kan bli mottaglig av både det ena och det andra när man sover så på så sätt så kanske det inte är så konstigt att skumma saker händer när man sover?! När jag säger att de var på liknande “energi” så menar jag kring hur de vibrerade… andevärlden är på en annan energifrekvens, detta var på en högre energivibration… som en annan radiokanal än den som andevärlden befinner sig på.

Jag vaknade självklart med ett ryck och det var ju ingen fysisk fågel där. Men jag visste att det var fågeln som kom tillbaka drygt två år efter det att den var på besök hos mig sist. På morgonen när jag vaknade så var jag ivrig när jag sa “Anders, Anders – fågeln var tillbaka i natt, men den här gången så skrek den i mitt öra!!”. Ha, ha, ha, hur knasigt är det inte?! Men det var så.  

En sökare som jag är så har jag ju även spanat runt kring den här örnen/fågeln och när jag pratade med en gammal kollega som var otroligt medial så var hon snabb med sina svar hon sa “Johanna, när fågeln landade med sina klor i ditt huvud och drog i ditt hår så var det för att öppna upp ditt kronchakra och ett steg i att öppna upp för universums energier. Nu när den skrek i ditt öra så var det för att öppna upp och göra dig mer klarhörande så du hör och uppfattar ljud på ett klarare sätt”.  

Ja, vad ska man tro? Tänk om hon har rätt? Jag har helt ärligt ingen aning?! Men jag tycker att det är sjukt spännande! Här kan man läsa om kronchakrat om man är mer nyfiken på det och i det här inlägget har jag skrivit om de olika sätten man kan förnimma och uppleva andra energier.

Jag var ju med om ett möte med en fladdermus, berättade om den händelsen i det här inlägget “I see dead people”.  

Jag har efter mina möten med fågeln/örnen och fladdermusen blivit nyfiken och intresserad av kraftdjur då min känsla är att det finns en koppling. Jag kommer göra ett eget inlägg om kraftdjur några blogginlägg fram, så mer info och tankar om det kommer!  

Mira har med träffat vad jag med tror är kraftdjur, men de kommer med i inlägg lite längre fram. Hon har mött en padda och även hon en fladdermus, sååå häftiga möten!  

För ett tag sedan så hade jag inlägg som hette “Hjälp oss rädda vår landsbygd” där vi just nu befinner oss i en kamp med en vindkraftsindustri som vill bygga 30 stycken 270 meter höga vindkraftverk där vi bor, berättade om det här, här – inlägget med örnar och fladdermöss med mera och här.  

När det gäller vindkraftverk så är de en fara för just örnar och fladdermöss och det är något som engagerar mig otroligt mycket. Jag tänkte inte något på kraftdjuren “örn” och “fladdermus” när jag skrev inläggen om vindkraftverk och att rädda vår landsbygd. Men så en dag när jag satt i bilen på väg hem efter jobbet så slog det mig att “är inte det ändå märkligt?!” Både Mira och jag får besök av fladdermöss och jag får två besök av en fågel som jag tror är en örn?! Och sedan några år senare så befinner jag mig i en kamp att rädda örnar och fladdermöss från en vindkraftsindustri… är inte det ändå rätt märkligt?! Det kan väl ändå inte bara vara en slump?! Nääää, det känns inte så! Det känns som det helt klart finns en koppling!  

Men visst är det spännande!!!  

Jag har försökt att hitta fågellätet som skrek i mitt öra och väckte mig och ljudet påminner om det här ljudet, men “lätet” var lite mörkare och det var inte flera skrik i rad utan det var “bara” ett skrik som höll på något längre än skriket från den mindre skrikörnen som jag länkar till. När jag lyssnat på olika fågelläten så var det helt klart ett varningsläte som skrek in i mitt öra.

Ja, då fick ni återberättat om en annan märklig upplevelse i mitt liv, ha, ha, ha.  

Om någon mer varit med om något liknande så får ni gärna höra av er och berätta om det!  

Vid förra inlägget om fågel i rummet så delade jag den här låten med Jay Smith, hans cover på Madonnas låt Like A Prayer. Det får bli en favorit i repris till detta inlägg med. Jag älskar frasen “Life is a mystery”, jag kan inte annat än att instämma med det.

Kram på er! / Johanna