Andlighet / HSP/ Highly Sensitive Person/ Högkänslig / Mediala upplevelser / Min historia

Myggorna 

En lite märklig grej som jag var med om för någon vecka sedan var att Mira kom in till mig och Anders när vi var på väg att somna och berättade att hon hade en mygga i rummet som var jättejobbig. Vi sa att om hon släcker alla lampor så kommer den inte dras mot henne, ha, ha, ha, ärligt talat så hade vi 0% energi att gå upp ur sängen för att jaga en mygga så vi tänkte att så länge hon somnar så kommer hon inte märka av den där myggan.  

Strax innan jag vaknar på morgonen så hamnar jag själv i ett sådant där skumt drömläge, lite på samma sätt som med “fågeln i rummet”. Jag ligger i sängen och befinner mig i mitt rum (som i verkliga livet) och vaknar i drömmen av att jag hör myggor som surrar ovanför mig. Jag tittar upp och ser fyra JÄTTESTORA myggor som är stora som pingisbollar. Jag får panik och drar täcket över huvudet och tänker “Stackars Mira, var det så här jobbigt för henne med myggan i rummet?! Jag borde gått upp och fått bort myggan” och känner mig som en rutten förälder. Där någonstans vaknar jag och det är bara några minuter kvar tills min klocka ringer 04.50. Känslan av myggorna var kvar och en del av mig funderar på om det var en sann dröm?! Den vibrerade på ett sådant där konstigt sätt som det kan göra när det är en annan vibration i drömmen.  

Jag funderade på om jag med haft myggor i rummet och att jag hört dem vid mitt huvud och därav dragit täcket över huvudet för att gömma mig för myggorna. Det som gör att det inte känns som “vanligt” är ju att jag i drömmen SÅG fyra stycken gigantiska myggor cirkulera ovanför mig… så något skumt var det ju.  

När jag gick upp på morgonen så kollade jag i Solögas djurbok och hittade det här budskapet om myggor.

 

Ha, ha, ha, ha, VÄLDIGT passande text efter morgonens upplevelse.


Jag brukar ju vara uppe i typ 1 timma och 20 minuter innan resten av familjen kommer upp, det är ju min ljuvliga stund på dagen, ha, ha, ha (berättade här om när jag gick från morgontrött till morgonpigg, och här när jag “gick med” i 5 AM CLUB.

Så när klockan är 06.20 så kommer Anders ner och säger att Mira ligger vaken på sitt rum och hon säger att hon gjort det typ hela natten då myggorna har varit sååå jobbiga så hon har inte kunnat slappna av och sova.  

Jag typ står och gapar och berättar om min dröm jag hade på morgonen och att det kändes som en sådan dröm som har budskap i sig.  

Jag gick upp till Mira för att kolla till henne och hon ligger där i sängen med plattan och när jag ser in i hennes ögon så ser hon heeelt förstörd ut. Det var en sliten blick som bekräftade att den här damen inte har sovit många timmar den natten. Hon var på bristningsgränsen och tårarna brände innanför hennes ögon när hon berättade om de jobbiga myggorna för mig.  

Hon hade dessutom fått många myggbett under den natten så vi fick ge henne en allergitablett, hon är ju dessutom lite allergisk mot myggor, berättade om det här, samt hur vi gör eget myggmedel.

Jag berättade för henne om min dröm och att jag hade dåligt samvete att jag inte gick upp och försökte att smälla myggan/myggorna.  

Hon tyckte med det var märkligt att jag hade den drömmen, men tyckte det var lite bra så att jag fick känna på hur jobbigt hon faktiskt hade haft det, ha, ha, ha.  

Ja, vad säger man… liiite märkligt är det väl ändå?! Jag tänker ändå att det är spännande med energier. Mira och jag har ju ett särskilt band mellan oss och det blev starkare då i den perioden när hon var så dålig. Berättade om det i inlägget “Arg på universum”. Det var liiite på liknande sätt även då…. fast då drömde jag om fästingar. Men energin på drömmen var lite densamma den här gången med, den vibrerade på liknande energifrekvens.  

Det kan väl inte bara vara jag som är med om sådana här grejer?! Är det vanligt?! Jag har ingen aning?! Ha, ha, ha, jag känner mig ändå tacksam över att jag får vara med om lite skumma saker med jämna mellanrum i livet och det känns fint att få dela dem med er här. Kanske att jag kan bidra till att sådana här saker inte känns så knasiga utan att jag försöker “normalisera” den här typen av händelser.

Det här var ju en light-upplevelse om jag jämför med annat skumt jag varit med om. Om du är nyfiken så berättar jag om fler mystiska saker i min kategori här i “Mediala upplevelser”.

Idag blir det en liiite naken musikvideo med Kayo (skriven av Orup), ha, ha, ha. Tyckte ändå att texten var otroligt passande till dagens inlägg, ha, ha, ha:

” När jag lägger mig för att sova

Då kryper det fram ur

golven och ur väggarna

Och jag försöker somna om och om igen

Om natten kommer du tillbaks

Om natten är du åter hos mig”

Kram på er! / Johanna